HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Gökhan ve Fatma Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dedi
Son Güncelleme: 22.07.2024 01:48
Kategori: Magazin
Tarih:
Okunma: 3040
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendekli Eşref ve Mevlüde Uzun çiftinin oğulları Hendek Belediyesi personeli Gökhan, Murat ve Gülşen Kurt çiftinin kızları Fatma ile düzenlenen nikah merasimi ile dünya evine girdi.

Uludere Sosyal tesislerinde düzenlenen cemiyete MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimi, Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, yönetimi, Uzun ve Kurt ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Gökhan ve Fatma çiftinin nikahlarını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıyarken şahitlikleri ise Osman Kurt ve Bilal Doksan yaptı.

Genç çifte Ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu evlilik cüzdanını hayırlı olsun temennileri ile gelin hanıma takdim etti.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’da genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim ve Kılıç hediye etti.

Uzun ve Kurt aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

haberhendek ailesi olarak genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Bilal ile Canan evlilik yolunda ilk adımı attı

Magazin

Bilal ile Canan evlilik yolunda ilk adımı attı

Beyza ile Muhammet'ten Ömürlük İmza

Magazin

Beyza ile Muhammet'ten Ömürlük İmza

Oğuzhan ile Buse Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı

Magazin

Oğuzhan ile Buse Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı

Gülay Korkmaz'dan Ben Annemi İsterim parçası

Magazin

Gülay Korkmaz'dan Ben Annemi İsterim parçası

Şüheda ile Berk mutluluğa Yelken açtı

Magazin

Şüheda ile Berk mutluluğa Yelken açtı

Merve ile Ramazan Türkeş Dünya Evine Girdi

Magazin

Merve ile Ramazan Türkeş Dünya Evine Girdi