HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Doğaseverler Yaylaları Gezdiler
Son Güncelleme: 18.07.2024 08:51
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2672
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, adrenalin dolu Pazar gününü geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Doğa Yürüyüşleri, 125.Hendek Dikmen ve Bolu Öküz ovası parkuru ile devam etti.

Doğaseverleri karşılayan Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz kısa bir konuşma yaparak doğaseverlere hoş geldiniz sizler bizim misafirlerimizsiniz her zaman bekleriz dedi.

Menderes Ayvaz ekip başlarına da küçük bir sitemde bulundu  bu geziden hiçbir suretle haberimiz olmadı Öküzobası Bolu iline ait olan bir yayla hemen yanı başımız ve başlangıç noktası Hendek Dikmen Mahalleden araçlar geçerken gördüm ve yanınıza geldim gezi programında Dikmen ve yaylasının  adının geçmemesi bizleri üzdü inşallah bir sonraki gezide Hendek Dikmen ve yaylasının ismini gezi programınızda görürüz diye sitemde bulundu.

Hendek Dikmenden başlanan yürüyüş Dikmen yaylası geçilerek Bolu Öküz obası yaylasına varılarak 18 Km yol yürüdüler.

Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, bol bol fotoğraf çektiler.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yeşilyurt Beldespor Başkanı Başer'den, Hendekspor'a tepki

Hendek Gündemi

Yeşilyurt Beldespor Başkanı Başer'den, Hendekspor'a tepki

Selim Meraklı Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı oldu

Hendek Gündemi

Selim Meraklı Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı oldu

Hendek’te Çarşamba günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Çarşamba günü Nöbetçi Eczane

Öz, İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Hendek Gündemi

Öz, İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

ŞAKİR ALİMOĞLU ANMA GECESİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

Hendek Gündemi

ŞAKİR ALİMOĞLU ANMA GECESİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ