HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak’tan açıklama
Son Güncelleme: 17.07.2024 22:02
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 2697
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak yaptığı açıklamada “İlçemizde dün CHP Gençlik kollarının açmış olduğu “Hayır” standına bir grup tarafından çirkin saldırı gerçekleştirilmiş, 2 genç arkadaşımız darp edilirken birliğimizin, Cumhuriyetimizin sembolü Türk Bayrağımız yere atılmıştır.

Bu üzücü olaydaki saldırganların kimlikleri, nereli oldukları, nerede çalıştıkları, hangi siyasi görüşe sahip oldukları ve yaptıkları çirkin davranışı, başka bir siyasi gruba yükleme çabasında oldukları Hendekli vatandaşlarımızca tarafımıza bildirilmektedir. İlçemizin adını olumsuz yönde ulusal medya diline düşüren bu demokrasi düşmanlarına adli mercilerimizin kanuni takibini yapacağına ve gerekli cezayı vereceklerine inancımız tamdır.

Sn. Belediye başkanımızın, Sn, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısının ve siyasi partilerimizin Sn. başkanlarının, bizzat ziyaretimize gelerek geçmiş olsun ve kınama mesajlarına teşekkür ederken, Hendek’te kardeşlik ortamını bozma gayretinde olanları kurumlarında barındırmamalarını tavsiye ediyoruz.

 Hendek’teki sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlarımızın geçmiş olsun dileklerine özellikle teşekkür ediyoruz.

Ülkemizde demokrasi ve kardeşlik değerlerinin daha yücelmesi, parlamenter Cumhuriyetin korunması için 16 Nisan referandumunda “Hayır” tercihlerinin Vatanımıza ve Milletimize en büyük hizmet olacağını belirterek saygılar sunarım” dedi.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1845 Fatih serbest - 2017-04-08 19:17:31
O sembol dediniz biz Türklerin şanlı ve serefli bayragi midir Türk bayrağı kesinlikle yere dusmemistir uydurma yın
MİLLETVEKİLİ BÜLBÜL'DEN MHP KARŞITLARINA SERT CEVAP

Siyaset

MİLLETVEKİLİ BÜLBÜL'DEN MHP KARŞITLARINA SERT CEVAP

Uzun; Hendek halkının hak ettiği düzeyde bir muhalefet performansı görmüyoruz

Siyaset

Uzun; Hendek halkının hak ettiği düzeyde bir muhalefet performansı görmüyoruz

Ergen'den Miraç Kandili Mesajı

Siyaset

Ergen'den Miraç Kandili Mesajı

Tutkun'dan Miraç Kandili Mesajı

Siyaset

Tutkun'dan Miraç Kandili Mesajı

Tezgel'den Miraç Kandili mesajı

Siyaset

Tezgel'den Miraç Kandili mesajı

Namlı'dan Miraç kandili mesajı

Siyaset

Namlı'dan Miraç kandili mesajı