HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Can Dostlarımıza Konforlu Barınak
Son Güncelleme: 19.07.2024 08:01
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1156
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

SOKAK KÖPEKLERİ  

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 5 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve yaklaşık 400’e yakın sokak hayvanına ev sahipliği yapan hayvan barınağında incelemede bulundu. Babaoğlu, Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala’dan bilgiler alırken yenileme çalışmalarının hemen başlatılması konusunda talimat verdi. Başıboş sokak hayvanlarının belediye ekipleri tarafından toplanarak barınakta misafir edildiğine dikkat çeken Başkan Babaoğlu, “Can dostlarımızın evinin daha güzel, modern, doğayla iç içe olması adına mevcut barınağımızı konforlu bir hale getirmek istiyoruz” dedi.

DOĞAL YAŞAM MERKEZİ

Babaoğlu, “Burada misafir edilen sokak hayvanları uzman veteriner hekimler tarafından kısırlaştırılıp, aşılanıp, küpelendikten sonra kayıt altına alınıyor. Bir süre sonra ise serbest yaşam alanlarına bırakılıyor. Can dostlarımız burada yemeğinden tedavisine kadar kusursuz bakılıyor. Biz burasının daha güzel olmasını, bir merkez haline gelmesini istiyoruz. Can dostlarımıza canımız gibi bakıp, onların en iyi şartlarda yaşamasını istiyoruz. Hendek barınağını doğal bakım ve yaşam merkezi olarak en iyi şartlara taşıyacağız. Yüksek standartta bir tesis olacak” dedi.

Başkan Babaoğlu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü mesajında ise, “Bu dünya sadece bize ait değil, onlar bize emanet” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı