HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Çamlıcalı Çocuklar Şenlik Yaptı
Son Güncelleme: 20.07.2024 06:57
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 417
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

ÇOCUK SESLERİ MEST ETTİ

Hava muhalefeti nedeniyle Çamlıca Kapalı Pazaryerinde gerçekleşen programa katılan çocuklar gün boyu düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle güldü, oynadı, eğlendi. Şişme oyun gruplarında eğlenen çocuklar çalan müzikler eşliğinde dolu dolu bir gün yaşadı. Animatörlerin çeşitli geleneksel oyunlarıyla renklenen şenlikte yükselen çocuk sesleri gönülleri mest etti. Ayrıca yapılan birbirinden farklı ikramlarla çocuklar çok farklı bir günü geride bırakırken, aileler bu etkinlik nedeniyle MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve ekibine teşekkür etti.

NAMLI VE BABAOĞLU SELAMLADI

Etkinlik alanını ziyaret eden MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ailelerle selamlaştı, çocukların neşe dolu anlarına tanıklık etti. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Turgut Babaoğlu aileleri selamlayarak, “Çocuklar sizleri çok seviyoruz. Daima yanındayız” mesajı verdi. İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, “ Hendek İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz bu programın ne kadar isabetli bir karar olduğunu bugün gördük. Çok mutlu olduk. Çocuklar mutlu olunca daha güzel oluyor” dedi.

 

AYGÜNEŞ: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Etkinliği düzenleyen ekibe teşekkür eden Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş ise, “ Bugün Çamlıca’da, 7 Mayıs Pazar günü Kurtköy’de program var. 12 Mayıs’ta ise belediyemiz otoparkında bir şenlik olacak. Burada amaç çocuklarımız eğlensin, gülsün. Onlar bizim dünyamız, her şeyimiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir.” sözü bize her şeyi anlatıyor. Allah yüzünüzü hep güldürsün. Rabbim çocuklarımızı evlatlarımızı korusun kollasın. Burada hepimize çocuklarımız için büyük görevler düşüyor. Çok çalışacağız, çok çalışacağız, daha çok çalışacağız” diye sözünü tamamladı.

 

ŞENLİK DUYURUSU

MHP Hendek İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada Çocuk Şenliğinin 7 Mayıs Pazar günü Kurtköy’de devam edeceği, 12 Mayıs’ta ise Belediye Otoparkında dev bir şenlik yapılacağı yeniden hatırlatıldı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz'ün ağabeyi vefat etti

Hendek Gündemi

MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz'ün ağabeyi vefat etti

Yılmaz ve Sarıca dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yılmaz ve Sarıca dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek'te Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek'te uyuşturucu operasyonu

Hendek Gündemi

Hendek'te uyuşturucu operasyonu

LGS Türkiye Birincisi Hendek’ten

Hendek Gündemi

LGS Türkiye Birincisi Hendek’ten

Yeniden Refah Partisi'nde Bahadır Dönemi

Hendek Gündemi

Yeniden Refah Partisi'nde Bahadır Dönemi