HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Belediye Başkanı Püsküllü Müteahhitlerle Bir Araya Geldi
Son Güncelleme: 18.07.2024 12:29
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1712
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

1000 konut dar gelirliler için

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’te faaliyet gösteren müteahhitl10erle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Bayraktepe Tesisleri’ndeki toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, meclis üyeleri ve müteahhitler katıldı. Toplantıda ilçenin gelişimi hakkında bilgi veren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçeye estetik bir görüntü vermedeki en büyük rolü müteahhitlerin oynadığını söyledi. Püsküllü, belediyenin yapacağı 1000 konutun daha çok dar gelirli vatandaşlara hitap ettiğini söyleyerek bununla ilgili şartların önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade etti. Başkan Püsküllü, belediyenin yapacağı konutlarla ilgili Hendekli müteahhitlerle çalışmak istediklerini de sözlerine ekledi.  Toplantı da müteahhitler çeşitli konularda görüş ve sıkıntılarını dile getirdiler.

 

“Güzel işler yapıyorsunuz”

Başkan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti: “İlçemizde faaliyet gösteren büyük bir azim ve çalışma var. İlçemiz konut konusunda çok iyi yerlere geliyor, çok güzel binalar yapıyorsunuz. Bu konuda hepinize teşekkür ederim. Hendek Belediyesi olarak her türlü konuda yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Yapılacak ve yapılması gerekenlerle ilgili gerek iş adamları, gerekse belediyemiz açısından bunları konuşmak, değerlendirmek, birbirimize fikir vermek, öneride bulunmak, bu konudaki ilkelerimizi belirlemek üzere siz değerli müteahhitler ile toplanmış bulunuyoruz. Belediye olarak bizim sizlerden bir takım beklentilerimiz var. İnşaat yaparken güvenlik şeridini mutlaka çekin ayrıca inşaat malzeme ve atıkları gelişi güzel inşaat çevresine atmamanızı rica ediyorum. Bu ilçe hepimizin bu ilçeye kim bir çivi çakarsa Allah ondan bin kere razı olsun. Sizlerin de benden istekleri varsa buyurun burada hep birlikte yüz yüze konuşalım bu ilçeyi el birliği ile kalkındıralım”

Toplantı müteahhitlerin görüşlerini bildirmeleri ve sorularıyla devam etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı