HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Başkan Yüce; Berat Kandilimiz mübarek olsun
Son Güncelleme: 20.07.2024 07:17
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 399
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı. Yaşanan deprem dolayısıyla ülke olarak zor günlerden geçildiğini ifade eden Başkan Yüce, “Bu millet manevi değerleri yüksek, köklü bir kültüre sahip kadim bir millettir. Bu ruhla hareket ederek, ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde, manevi birliğimiz ve yardımlaşma ahlakımız bizleri geleceğe taşıyacaktır” dedi.
 
Her zorluk kardeşliğimizi pekiştirmek için fırsattır
Başkan Yüce, mesajında Berat Kandili’nin hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak ediyoruz. Bizler inancımızın gereği yaşamımız boyunca zorluklarla karşılaşacağımızı ve imtihan edileceğimizi biliyoruz. Burada bizlere düşen karşımıza çıkan zorlukları manevi bir bakış açısıyla değerlendirip kardeşliğimizi pekiştirmek için bir fırsat olarak görmeliyiz. Özellikle deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimizle yardımlaşma kültürümüzü artırarak hem dinimizin hem de kültürümüzün gereği onların yaralarına merhem olmalıyız. Bu vesile ile ben bir kez daha İslam aleminin Berat Kandili’nin hayırlar getirmesini diliyor, Rabbimin bu zor günlerimizde yar ve yardımcımız olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
İstanbul'da meydana gelen Deprem Hendek'te de hissedildi

Hendek Gündemi

İstanbul'da meydana gelen Deprem Hendek'te de hissedildi

Nişancı, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Nişancı, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Tutkun 23 Nisan Çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Tutkun 23 Nisan Çocuk bayramını kutladı

NET Metal 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

NET Metal 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Karagüzel 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Karagüzel 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Gürbüz, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Gürbüz, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı