HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Başkan Aday Adayı Sofu Sakarya Yerel Kültür Derneğini Ziyaret Etti
Son Güncelleme: 20.07.2024 06:12
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 351
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Kuruluşundan itibaren yer aldığı ve çeşitli kademelerinde görev üstlendiği AK Parti’de üç dönem Hendek İlçe Başkanlığı yapan Ali Kemal Sofu siyasette kazandığı bilgi, deneyim ve tecrübelerini aktarmak amacıyla Hendek Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti.

 Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve bazı mahalle muhtarlarının da katıldığı ziyarette Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Sakarya Yerel Kültür Derneğinde bulunmaktan memnunluk duyduğunu ifade eden Ali Kemal Sofu doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmek istediğini söyledi.

 Siyasette sürekli kendini yenileyen ve geliştiren Ali Kemal Sofu Sakarya Yerel Kültür Derneğine yaptığı ziyarette Hendek ilçesine yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Misafirperverlikleri ve nezaketleri dolayısıyla SYKD Başkanı İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

31 Mart 2024 seçimlerine 4 ay gibi kısa bir zaman kala belediye başkan aday adaylarını misafir etmekten memnuniyet duyduklarını belirten Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, kendisinin de memleketi olan Hendek İlçesinde Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Kemal Sofu’ya başarılar diledi.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Hendek Gündemi

HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

Hendek Gündemi

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

MHP İlçe Başkanı Namlı ve ekibinden ziyaretler

Hendek Gündemi

MHP İlçe Başkanı Namlı ve ekibinden ziyaretler

Emekli Polis Memuru vefat etti

Hendek Gündemi

Emekli Polis Memuru vefat etti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Sağ olarak bulundu, hastanede hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Sağ olarak bulundu, hastanede hayatını kaybetti