HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
BABAOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI
Son Güncelleme: 19.07.2024 07:46
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 956
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

TÜRK MİLLETİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, Türk Milletinin eşsiz kahramanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece 10 Kasım’da değil, her gün sonsuz saygı, dua ve özlemle anıyoruz. Eşsiz dehası ve kahramanlığı ile Türk Milletinin kurtuluşu olan Atatürk’e olan hasret, her geçen gün giderek artmaktadır. Bu manada milletimizin Aziz Atatürk’e olan bağı ve sevgisi, dünyayı kendisine imrendirmektedir.

AZİZ ATATÜRK

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle demokrasiyi inşa eden Aziz Atatürk, Türk Milletinin yüksek karakteriyle başlattığı bağımsızlık mücadelesinde geleceğe güvenle bakan bu vatan toprağını bizlere emanet etmiştir. ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyerek Türk’ün gücünü dünyaya gösteren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizi çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için geleceğin Türkiye’sini inşa etmiştir.

KALBİMİZDE

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren Atatürk, adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bu yüzden 10 Kasım matem değil, Ata’yı anlama günüdür. Kalbimizin en kıymetli yerinde bulunan Ulu Önderimize yönelik, zaman zaman yapılan asılsız itham ve karalama amacı taşıyan her sözün Türk milletine karşı gelmek amacıyla yapıldığını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

İSTİKLAL VE İSTİKBAL

Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin üzerinde hesap yapan hainlere ve işbirlikçilere asla fırsat verilmeyecektir. Kendini Türk Milletinin İstiklal ve İstikbaline adayan, savaş meydanlarında eşsiz zaferleriyle dünyaya umut veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81’nci yılında dua, hasret ve özlemle anıyoruz. Aziz Atatürk; Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacaksın. "En büyük eserim" dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Bize emanet ettiğin bu vatan ebediyen var olacaktır.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#3322 Rıdvan Dursun - 2019-11-10 14:28:36
Şimdi inandım ki Hendek Emin Ellerde Sahte Milliyetçilerde değil. Sağol Var ol Kıymetli Başkanımız
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı