HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Babaoğlu: Fuar çiftçinin ufkunu açacak
Son Güncelleme: 28.06.2024 21:57
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1000
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Türkiye'de tarım, hayvancılık ve yem sektörünün kalbi Sakarya'da atacak. Sakarya 2.Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı,  24 Ekim'de kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuara ev sahipliği yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Bu fuar üreticimizin, çiftçimizin ufkunu açacak" dedi.

GL Platform tarafından 24-27 Ekim tarihleri arasında 14 bin metrekarelik Hendek Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenecek Sakarya 2. Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı,  yüzlerce markayı üreticiyle buluşturacak. Fuarda büyükbaş sığır ırkları, küçükbaş koç, teke, kuzu ırklarının yanısıra çiftlik ekipmanları ve teknolojilerinde son yenilikler görücüye çıkacak. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  fuar için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Babaoğlu başta fuar alanının temini olmak üzere, alanın bakım ve temizliğinden, hayvanların konaklayacağı yere kadar herşeyle ilgileneceklerinin altını çizerek “Tarım ve hayvancılık sektöründe ülkenin en önemli merkezlerinden biriyiz. Bunun gelişimine ve şehrimize katkı sağlayacak her adımda varız” dedi.

Modern tarım gelişecek

Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın şehrin tanıtımına katkı sağlayacağını vurgulayan Babaoğlu “Fuar yeni ürün, ekipman ve fikir açısından çiftçimizin ufkunu açacak. İnsanlar fuara gelip yeni fikirler geliştirecek ve geliştirdiği fikirlerle üretimine şekil verecek” diye konuştu. Babaoğlu, bu şekilde üretim ve kalitenin de artacağına inandıklarını belirterek, modern tarımın gelişmesi için fuarların çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

“İş gücü artıyor”

Sakarya topraklarının yüzde 50’sinin tarım alanı olduğunu hatırlatan “Neredeyse tüm Marmara Bölgesi’nin tarımsal ihtiyaçları Sakarya’dan karşılanıyor. Ancak her geçen gün tarımla uğraşan kişi sayısı azalıyor. İş gücü artan çiftçilerimizin işini kolaylaştıracak yeni yollar arıyoruz” dedi. Bunun için gelişmeleri takip etmenin önemli olduğunu belirten Babaoğlu “Alışkanlıklardan vazgeçip, dünyaya ayak uyduracak yöntemleri keşfetmeliyiz” diye konuştu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı