Hendek Merkez Avcılar Derneği'nin Olağan Genel Kurulu, dernek lokalinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Yavuz Korkmaz, üyelerin desteğini alarak dördüncü kez başkanlığa seçildi.
Yeniden başkanlığa seçilen Yavuz Korkmaz, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada kendilerine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.
Korkmaz, "Bugün tek liste ile yaptığımız Hendek Merkez Avcılar Derneği Olağan Genel Kurulumuzda gelip oy kullanan veya gelemeyeceğini beyan edip destek veren tüm üyelerimizin feraseti ve desteği ile yeni yönetim kurulumuz ve denetim grubumuz oluşmuştur. Tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerimiz ile normal dernek üyelerimiz de her zaman söz hakkına sahiptir. Ben değil, biz oldukça güzel işler başarılır. Bizlere tekrar bu görevi veren tüm avcılarımıza layık olmaya çalışacağız. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen kongrenin ardından Hendek Merkez Avcılar Derneği'nin yeni yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Yavuz Korkmaz (Başkan)
Ural Gündönüm (Başkan Yardımcısı)
Ahmet Yılmaz Saraç
Sefa Özkoyuncu
Burhan Dere
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
Mehmet Ali Hametoğlu
Oğuzhan Saatçi
Soner Bilgin
Gürkan Gider
Sezgin Sel
Osman Özbek
Arif Kahveci
Denetim Kurulu Asil Üyeleri
Ercan Yirmibeş
Murat Dandan
Ahmet Kipritçi
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri
Gökhan Bilgin
Serdar Baycan
İlhan Mertkanlı
Engin Baştan
Tuncay Güler
Avcılar Derneği'nde Yeniden Korkmaz Dönemi
Son Güncelleme: 14.06.2026 13:54
Son Güncelleme: 14.06.2026 13:54
Yorumlar
Önerilen Haberler
