HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
AKOVASPOR BAŞKANI YILMAZ; AYRIMCILIK YAPILMASIN
Son Güncelleme: 16.08.2025 12:05
Kategori: Spor
Tarih:
Okunma: 265
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Akovaspor Başkanı Cavit Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Akovaspor tesislerine dikkat çekti.

Yıllarca Hendek'te amatör futbola büyük zorluklar içinde hizmet eden Akovaspor Başkanı Cavit Yılmaz, sabır taşının çatlaması misali, en sonunda yapılan haksızlıklara, artık yeter! dedi.

Amatör futbolun çilekeş cefakar başkanı Cavit Yılmaz, Akovaspor'un tesis ve saha bakımlarının yapılmaması, hallederiz deyipte kesik olan elektiriğinin aylardır açılmamasını dile getirdi.

Amatör futbolun cefakar başkanı Cavit Yılmaz;  "Yeni yapılan tesisleri destekliyoruz, fakat mevcut olan tesislerin de korunması gerektiğini düşünüyoruz. Burada ayrımcılık yapılmamasını ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için, Akovaspor Tesislerinin bir an önce kesik olan elektriğinin açılmasını istiyoruz" dedi.

BAŞKAN CAVİT YILMAZ'IN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

İlimizde ve ilçemizde her nereye bir hizmet gidiyorsa yeni sahalar tesisler yapılıyorsa onu sonuna destekliyor ve takdir ediyoruz. Ancak ayrımcılık yapılıyorsa bir yerlere sıfır tesis yapılıyor, diğer tarafta mevcut olan tesislerin elektriği kesik, çimlerini dahi kesmeye kimsenin gelmediği, bakımları yapılmayan bir futbol sahası ve tesisi, yetkililerden bir yıldan bu yana elektriğin açılması adına yardım ve bu işe bir çözüm bulunması talep edilmesine rağmen ne yazıkki hiçbir çözüm getirilmemiş, sadece bakarız, yaparızlarla geçiştirilmiştir. Bir hocanın kendi çabalarıyla imkanlarıyla ayakta tutulmaya çalışılan AKOVA SPOR sahası kaderine terk edilmiştir.

Buradan Sakarya Büyük Şehir Belediyesi, Hendek Belediyesi İl ve İlçe Spor Müdürlüklerine, ASKF Başkanlığına sesleniyorum; daha ne kadar sessiz ve duyarsız kalacaksınız? Bizler spor insanıyız, kendi imkanlarımızla gençlerimizin spora yönelip kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları toplumumuza ülkemize yararlı bireyler yetiştirmek için mücadele veren insanlarız ve bu işe siyaseti karıştırmak istemiyoruz, keza bu işin siyaseti olmaz bu işin hizmeti olur saygılarımla..

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Önce Hendekspor'a imza attı, sonra başka kulübe gitti

Spor

Önce Hendekspor'a imza attı, sonra başka kulübe gitti

ÇELİK DURDURULAMIYOR

Spor

ÇELİK DURDURULAMIYOR

Hendekspor'da 4 imza

Spor

Hendekspor'da 4 imza

İLKAY VE ATABEK A TAKIMDA

Spor

İLKAY VE ATABEK A TAKIMDA

Hendekspor, Stoper Bahri Çiçek'i Kadrosuna Kattı

Spor

Hendekspor, Stoper Bahri Çiçek'i Kadrosuna Kattı

Muhammet Ali ve Sefa Emin Çalık, Hendekspor'da Kaldı

Spor

Muhammet Ali ve Sefa Emin Çalık, Hendekspor'da Kaldı