HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Ak parti kadin kollarindan ziyaretler
Son Güncelleme: 12.07.2024 09:36
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1228
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

AK Parti Hendek ilçesi kadın kolları başkanı Gülşen Fatma Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçe vaizesi  Ayşenur Saylam\'ı  ziyaret eden G.Fatma Dursun ve ekibi sonra ilçe müftüsü Abdurrahman Şahin ve yeni göreve gelen belediye başkan yardımcısı Sefer Sarı’yı ziyaret ettiler.

Hendek vaizesi Saylam\'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden sayın Dursun, başbakanımın istediği dindar gençlik siz ve sizin gibi dine hizmet edenler sayesinde olacak dedi.

Ayşenur Saylam ise Hendek’te vaaz konusunda çok istekli olunduğunu herkesin büyük bir dikkatle dinlediğini ayrıca Ak partinin kadın kollarının ziyaretinden çok memnun kaldıklarını diğer parti kadın kollarından da beklediğini belirtti.

daha sonra bakşan Dursun ramazan  ayı içinde yapacağı irşat faaliyetlerini anlatan Saylama çok teşekkür edip ayrıldı.

Daha sonra göreve yeni başlayan Yeni müftü  Abdurrahman Şahin\'i ziyaret ettiler. Kendilerine yeni görevinde başarılar dileyen Dursun ve ekibi Hendek ve coğrafyası , kültürel mozaiği hakkında sohbet ettiler. Hendek ilçemiz Türkiye\'nin küçük örneği burada her coğrafyadan vatandaşlar barış ve uyum içinde yaşadıklarını belirtti. yeni müftü beyde bu şirin ilçede görev yapmaktan mutluluk duyacağını belirttiler.

Son olarak da yeni göreve gelen Hendek ilçesi Belediye başkan yardımcısı Sefer Sarı’yı ziyaret ettiler. Başkan Dursun ve ekibi, Sefer Sarı’ya geldiği yeni görevinde başarılar dilediğini belirtti.

Senelerdir teşkilatta birlikte çalıştıklarını, kendilerini son derece yakından tanıdıklarını ve sevdiklerini belirten başkan Dursun, görevinin hayırlı olmasını , insanlığa hizmette güzel başarılara imza atmasını diledi. bizden birinin olması ayrı bir güzellik, bizim halimizden teşkilatci biri daha iyi anlar diyen Dursun\'a Sefer Sarı aynı düşüncelere sahip olduğunu, her zaman her konuda yardımcı olacaklarını , belediye ile ilgili vatandaşın sorunları konusunda çok rahatlıkla kapılarını çalabileceklerini belirtti.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
GEREKİRSE ANKARA'DA MECLİSİN ÖNÜNDE, HALKIM İÇİN AÇLIK GREVİNE BAŞLARIM

Hendek Gündemi

GEREKİRSE ANKARA'DA MECLİSİN ÖNÜNDE, HALKIM İÇİN AÇLIK GREVİNE BAŞLARIM

Hendek Emniyeti’nden Abartı Egzozlu ve Tescilsiz Araçlara Sıkı Denetim

Hendek Gündemi

Hendek Emniyeti’nden Abartı Egzozlu ve Tescilsiz Araçlara Sıkı Denetim

MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz'ün ağabeyi vefat etti

Hendek Gündemi

MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz'ün ağabeyi vefat etti

Diş Hekimi Nurullah Aydın’ın Yeni Diş Polikliniği Hizmete girdi

Hendek Gündemi

Diş Hekimi Nurullah Aydın’ın Yeni Diş Polikliniği Hizmete girdi

Hendek'te Cuma günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Cuma günü nöbetçi eczane

DÜNYA HEPATİT GÜNÜNDE AŞILARIN ÖNEMİ VURGULANDI

Hendek Gündemi

DÜNYA HEPATİT GÜNÜNDE AŞILARIN ÖNEMİ VURGULANDI