HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
4 Yaşındaki Minik Hatice Nakil İçin Yardım Bekliyor
Son Güncelleme: 19.07.2024 09:55
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1109
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Kastamano’lu olan ve İnşaatlarda çalışarak kızının tedavi masraflarını karşılamaya çalışan baba İbrahim Yıldız'ın dünyası, minik Hatice'de kalp ve böbrek yetmezliğinin yanı sıra beyindeki hasar sonucu oluşan serebral palsi hastalığının olduğunu öğrenmesi ile hayatı yıkıldı.

Doktorların yüzde 91 engelli raporu verdiği küçük kız, baş kontrolünü sağlayamıyor, desteksiz oturamıyor ve sara krizi geçirme ihtimali taşıyor.

Kalp yetmezliğinden dolayı her an ölümle burun buruna olan Hatice Yıldız nakil için yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

“KIZIMIZI KURTARSINLAR"

Kızının 6 aylıkken havale geçirmesi nedeniyle engelli duruma düştüğünü söyleyen İbrahim Yıldız, “Kalp yetmezliği hastası olduğunu Ankara’da hastanede öğrendik. Doktor ‘Çocuğun kalbi sınırda, her an her şey olabilir. Kalp nakli gerekebilir’ dedi. Biz o zaman öğrendik. Allah rızası için bize yardım etsinler. Benim ameliyat için yeterli param yok. Kızımızı kurtarsınlar, biz başka bir şey dilemiyoruz. Çok daraldım. Elimden bir şey gelmiyor. Kızımı ameliyat ettirebilmem için bana devlet büyüklerimiz yardımcı olsun. Çok zor durumdayız” diyerek kızının ameliyatı için yardım istedi.

Ankara Dr. Sami Ulus Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırılan minik Hatice’nin, nakil için sırada beklediğini belirten baba İbrahim Yıldız kızının iyileşmesi için yardım çağrısında bulundu.

HABER KAYNAK: KARAR.COM

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı